Du har ingen varer i kurven.
Black Friday 2021

Black Friday 2021 hos Almas Park & Fritid

Lige om lidt går det løs: årets vildeste tilbudsdag, Black Friday, løber af stablen 26. november, og det betyder masser af brandgode priser på alt lige fra jagtudstyr og fiskegrej, til alt hvad du mangler til hus og have.

Hvilke Black Friday tilbud og rabatter, der kommer til at være hos os, kan vi ikke afsløre endnu. Så hold rigtigt god øje med denne side eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage vores specifikke tilbud på dagen direkte i din indbakke.

Alt, du skal gøre for at tilmelde dig nyhedsbrevet, er at besøge den kategori, du ønsker tilbud fra og klikke på pop-up vinduet på siden. Er du for eksempel interesseret i Black Friday tilbud på rideudstyr, skal du blot trykke på rideudstyr i menuen.

Så skynd dig ind og tilmeld dig – vi tør godt love, at der kommer til at være rabatter, du ikke vil gå glip af!

Hvad er Black Friday?

Black Friday er oprindeligt et amerikansk fænomen, der finder sted hvert år efter den amerikanske helligdag, Thanksgiving. Traditionen kan spores tilbage til 1960’erne i Philadelphia og har sidenhen markeret starten på årets julehandel i USA.

I dag spekuleres der stadig i, hvorfor man kalder det Black Friday. Nogen mener, at navnet er opstået pga. den enorme mængde mennesker, der besøger butikkerne dagen efter Thanksgiving. Der er simpelthen sort af mennesker, når så mange strømmer sammen for at købe de første julegaver til gode priser.

Selvom Black Friday udspringer i den amerikanske kultur, så er det et koncept, der har spredt sig til hele Europa – og hermed også i Danmark – og efterhånden er det en af de største online begivenheder, vi har herhjemme.

Hvornår er det Black Friday?

I USA ligger Thanksgiving altid den fjerde torsdag i november, hvorfor datoen for Black Friday altid fastlægges i forbindelse med den amerikanske helligdag.

I år finder Black Friday sted den 26. november 2021, og vores tilbud på rideudstyr, jagtudstyr, fiskegrej med mere går i luften allerede fra midnat.

Vi glæder os til at handle med dig!

Gå aldrig glip af et godt tilbud, tilmeld dig nyhedsbrevet her