Fiskegrej

Når det kommer til fiskeri, er det vigtigt, at du har det rette fiskegrej for at få det optimale ud af fisketuren. Det er en god idé at sætte sig ind i det fiskegrej, du skal bruge til den planlagte fisketur. Men det kan være svært, da der er rigtig mange muligheder. Derfor er det lidt af en jungle at finde rundt i med alt det fiskegrej og udstyr, der findes.

Det helt rigtige agn

Der findes rigtig mange forskellige agn, der egner sig til forskellige fiskeriområder og fiskearter. Woblere, blink og spinnere er ofte blandt de flestes favoritfang, da de virker på flere arter af fisk.

Blink er særligt populære til fangst af gedder, aborre og havørred og kan anvendes til både kystfiskeri og fiskeri ved søer og åer.
Woblere har en gang i vandet, der gør, de ligner fisk på flugt fra rovfisk. Derfor er de velegnet til at fange de fleste rovfisk, f.eks gedder. Wobleren bruges ofte ved kystfiskeri og ved fiskeri ved søer.
Spinnere fås i forskellige størrelser. Størrelse 1­2 er særligt populære til fiskeri ved put-­n-take søer, hvor der oftest er regnbueørreder og til aborrefiskeri. Størrelse 3­4 er gode til havørreder og laks og størrelse 5 er særligt god til dybe åer, steder med meget stærk strøm og til geddefiskeri.

Fiskestang og fiskehjul

Det er rigtig vigtigt, at du har det helt rigtige udstyr på plads, inden du giver dig i kast med at fiske efter bestemte fiskearter ­ hvert fald hvis du vil have det bedste udgangspunkt for at fange noget.

Når det kommer til at vælge den rette fiskestang, er der flere faktorer, der spiller ind; stangens længde, kastevægt og styrke. Små stænger er gode til put­n­take fiskeri, hvor større stænger er bedre til havfiskeri. Kombinationen af ultimativ styrke og fantastisk lethed er et godt udgangspunkt for en god fiskestang. Der er også forskellige variationer af fiskehjul. Et fiskehjul, der er særligt populært, både hos nybegyndere og øvede, er fastspolehjulet også kaldt spinnehjul.

Selvom der er mange muligheder og flere teorier om, hvad der er rigtigt og forkert, er det vigtigt, at det fiskegrej du bruger føles godt og er komfortabelt at fiske med.

Når du har fiskegrejet i orden, gælder det bare om at finde det perfekte spot ved søen eller åen. Der hvor fiskene er, og hvor de er villige til at bide på krogen.

Vi forhandler nogle af de bedste og mest kendte mærker på markedet som Simms, Vision, ABU, Mepps, Ron Thompson, Berkley og mange flere.

Se vores store udvalg her på siden.

1 til 12 af 376

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 12 af 376

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5