Fisketilbehør

Fisketilbehør er vigtigt for den engagerede lystfisker, da det helt rigtige fisketilbehør er med til at give en bedre fiskeoplevelse. Hvis du fanger en rigtig stor fisk efter en lang og hård kamp med den, er du måske interesseret i at vide, hvad den vejer. Måske du også har en intern konkurrence med en kammerat om, hvem der kan fange den største fisk. Så vil det være godt med en digitalvægt, så du kan se, hvad fisken egentlig vejer.

Fiskeknive og filetsæt er også vigtigt tilbehør. Det kan være med til gøre arbejdet lettere både under og efter fiskeriet. Og hvis fiskekniven ikke er skarp nok, skal den selvfølgelig slibes. Hvis du glemmer at gøre det hjemmefra, er det ikke sjovt at stå med en sløv kniv, når du skal bruge den. Derfor er det en fordel med en knivsliber i tilbehørskassen.

Der er mange ting, der er gode at have i tilbehørskassen. Fisketilbehør som en priest, lygter og pandelamper, fedt eller olie til hjul, krogløsner, tang og stangholdere er alle ting, der har hver deres funktion og egenskab, som gør dem uundværlige for den engagerede lystfisker. Vi har også røgeovne og røgesmuld, så du kan tilberede din fangst.

Se vores udvalg af fisketilbehør herunder.

1 til 24 af 65

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 24 af 65

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Fisketilbehør
Minimal Price: DKK25.00