Plæneklippere

Flotte og velholdte græsplæner skal slås med jævne mellemrum og kræver plæneklippere af høj kvalitet. Her på siden fører plæneklippere og tilbehør dertil fra de mest kendte mærker som Husqvarna, Honda, Klippo, Viking og Maktika.

Hånddrevet plæneklipper

Nogle foretrækker, at deres plæneklippere er elektriske eller benzindrevet, da det kan lette arbejdet med at slå plænen - særligt hvis det er en større have med stort græsareal. Andre foretrækker håndrevet plæneklippere, som giver ekstra motion. Disse fungerer også godt til en mindre plæne og fylder heller ikke så meget i haveskuret. De er miljøvenlige og larmer ikke meget.

Benzindrevet plæneklipper

Benzindrevet plæneklippere kræver naturligvis benzin og skal også påfyldes med plæneklipperolie med jævne mellemrum. Det er meget vigtigt, at du påfylder olie, inden du slår plænen første gang. Vi anbefaler, at du skifter olien første gang efter et par gange. Efterfølgende bør du du skifte olie en gang om året. Plæneklippere drevet af benzin er stadig det mest populære valg, da de fås i flere forskellige størrelser og modeller, der passer til mange typer haver.

Elektriske plæneklipper

Elektriske plæneklippere er et populært valg, da de hverken skal bruge benzin eller olie. Nogle elektriske plæneklippere har batteri, mens andre har ledning. De batteridrevet er typisk ikke så kraftige, og batteriet kan risikere at løbe tør midtvejs under græsslåningen. Derfor passer batteridrevet græsslåmaskiner bedre til mindre plæner.

Luftpudeplæneklipper

Vi har også de effektive luftpudeplæneklippere, der svæver på en luftstrøm genereret af den turbine-ventilator, der er integreret. Denne type plæneklipper er konstrueret i en særlig letvægtskonstruktion og vejer derfor ikke meget. Den er derfor nem at bære til og fra græsplænen, og det gør også, at den er nem at manøvrere rundt med. Luftpudeplæneklippere fås både som ektrisk eller benzindrevet.

Er din plæne meget stor, kan det være en fordel med en havetraktor.

1 til 24 af 42

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 af 42

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
Plæneklippere
Minimal Price: DKK52.50