Højtryksrenser

Højtryksrensere kan bruges til en lang række opgaver, og hos Almas Park & Fritid finder du et bredt udvalg af højtryksrensere, der dækker dit behov - lige meget hvor stort eller småt det måtte være.

Til stort og småt

Hos os finder du højtryksrensere i alle prislejer og størrelser. Skal du bruge den privat til mindre opgaver er en lille højtryksrenser dét, du leder efter. Den kan rense fliser, havemøbler og andre forefaldende opgaver i haven. Er dine krav højere og dit behov større bør du vælge en af de større højtryksrensere. De er skabt med professionelle for øje, og kan blandt andet anvendes i landbrug og på værksteder.

Til de vanskeligste rengøringsopgaver

Højtryksrensere kan løse mange forskellige opgaver. Du kan rense alt fra fliser til havemaskiner hvis du vælger den rigtige højtryksspuler - og det rigtige udstyr. Vi har mange forskellige typer og størrelser. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find netop den højtryksrenser, der løser din opgave.

Omkostningseffektiv rengøring

En højtryksrenser rengør ved brug af højt vandtryk. En pumpe i højtryksrenseren danner et højt vandtryk, og vandet spules ud gennem en dyse. Vandtrykket fjerner uønskede objekter, såsom alger og belægninger, fra det, der renses. Rengøring med højtryksrenser er omkostningseffektiv, da den er grundig og hurtig - især når der anvendes den rette renser og tilbehør.

Nilfisk-Alto er lig med kvalitet

Nilfisk har over 50 års erfaring med fremstilling af højtryksrensere. Derfor er deres produkter kendetegnet ved en høj kvalitet og brugervenlighed. Nilfisk skaber optimale løsninger, og deres højtryksrensere kan løse enhver opgave.

Det kan virke uoverskueligt at vælge højtryksrenser. Er du i tvivl om hvad dine behov er? Vi står klar med råd og vejledning, så du kan finde netop den højtryksrenser, der opfylder dine ønsker.

Vis som Gitter Liste

27 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Click&Clean Mellemrør G3
  125,00 DKK
  Udsolgt
 2. Husqvarna PW 235R Højtryksrenser
  1.799,00 DKK
 3. Højtrykskobling DN10 3/8" Han
  113,75 DKK
 4. KEW Stiknippel 1/4"
  550,00 DKK
 5. Nilfisk renser MC 2C-120/520XT
  9.823,75 DKK
 6. Stihl RE 109 Højtryksrenser
  1.795,00 DKK
  Udsolgt
 7. Stihl RE 98 Højtryksrenser
  1.595,00 DKK
  Udsolgt
 8. Vario skumsprayer 9-16 liter/m
  518,13 DKK
Vis som Gitter Liste

27 varer

pr. side
Faldende orden