Håndværktøj

Vis som Gitter Liste

26 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Firkantfil
  68,75 DKK
 2. Fladfil
  68,75 DKK
 3. Gearnøglesæt
  675,00 DKK
  Udsolgt
 4. Halvrund fil
  68,75 DKK
  Udsolgt
 5. MI topskruetrækkersæt S2
  220,00 DKK
 6. MI X-pert bitssæt 32 dele
  150,00 DKK
 7. MI X-pert skruetrækkersæt S2
  275,00 DKK
 8. MI X-pert unbrako toppesæt 1/2
  475,00 DKK
 9. Rundfil
  68,75 DKK
 10. Trekantfil
  68,75 DKK
 11. Unbrakonøglesæt tommer
  162,50 DKK
Vis som Gitter Liste

26 varer

pr. side
Faldende orden

Hos Almas Park & Fritid finder du et stort udvalg af håndværktøj. Håndværktøj er ikke motoriseret, og er derfor nemt at have med sig og altid klar til at blive anvendt. Vi har værktøj, der kan løse en lang række af de opgaver, du kommer ud for i din hverdag.

Et bredt sortiment

Hos os finder du et bredt sortiment af håndværktøj. Vi forhandler værktøj i flere af de bedste mærker og i flere prislejer. Du kan finde alt fra bits til tændrørsnøgler hos os - så er du klar til at løse opgaven!

Vi tror på gode priser - og på god kvalitet. Vores værktøj er af den bedste kvalitet, fordi vi ved at det giver dig den største glæde når du skal bruge det. Samtidig sælger vi det til en god pris, for vi tror på at alle har ret til godt værktøj!

Både privat og erhverv

Godt værktøj er ikke kun for professionelle. Almas Park & Fritid henvender sig derfor også til private. Den gode kvalitet og det store udvalg sikrer at alle - både professionelle og private - kan finde deres nye håndværktøj hos os.

Vælg det rigtige

Alle har prøvet at løse en opgave med værktøj, der ikke helt passer til jobbet. Det er langt fra optimalt. Det tager tid og kan gå ud over det endelige resultat. Derfor er det vigtigt at du vælger lige netop det stykke håndværktøj, der egner sig til din opgave. Vi forhandler også håndværktøj i sæt. Dette udruster dig til at løse mange forskellige opgaver. Er du i tvivl om hvad du skal vælge er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar med råd og vejledning.