Vildtkameraer og tilbehør fra anerkendte mærker

Vil du gerne følge med i hvad der sker omkring dit jagtområde, så er et jagt- og vildtkamera uundværligt for dig.

Vis som Gitter Liste

9 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Antidug brikker til vildtkamera
  149,00 DKK
 2. Bolyguard BG584 Vildtkamera
  2.699,00 DKK
 3. Bolyguard MG984G Vildtkamera
  4.099,00 DKK
 4. Bolyguard SG520 Vildtkamera
  999,00 DKK
 5. SD Kort Til Vildtkamera 16GB
  149,00 DKK
 6. Spypoint Force-20
  1.899,00 DKK
 7. Varta Lithium batteri AA
  99,00 DKK
Vis som Gitter Liste

9 varer

pr. side
Faldende orden

Det kompakte vildtkamera

Vi forhandler jagtkamera fra kvalitetsproducenterne Spypoint og Bolyguard til priser, alle kan være med på. Vildtkameraer fra Spypoint og Bolyguard er kendt for værende de bedste og mest driftsikre mærker på markedet.

Vi har samlet det bedste af det bedste. Her finder du det eftertragtede Bolyguard SG520 Vildtkamera. Med knivskarpe optagelser, lang sensor og lækkert design forstår vi godt, hvorfor et vildtkamera fra Bolyguard er så populært.

Sådan anvender du et vildtkamera

Vores gode udvalg af kameraer giver dig muligheden for at studere dyrenes adfærd. Et MMS vildtkamera kan sende billeder og videoer til dig, som gør en stor forskel på din næste jagt.

Ved hjælp af kameraet ved du præcist hvor og hvornår, du skal befinde dig for at få det største udbytte. Det forhøjer dine chancer for en succesfuld jagt, som bidrager til den gode oplevelse.

Tilbehør til et vildtkamera

Godt tilbehør gør jagten god. Vi har tilbehør i topkvalitet, der ikke koster en formue. Hos os kan du opgradere med en antenneforstærker, langtidsholdbare batterier og et SD-kort til vildtkameraet. Det betyder, at du kan placere kameraet overalt uden at løbe tør for strøm, samt stadig modtage og gemme knivskarpe optagelser.