Tilbehør til natur- og vildtpleje

Hos Park & Fritid finder du udstyr til vildtpleje. Vi hjælper dig godt i gang med at finde det rette tilbehør, så du er parat til at passe og pleje naturens vilde indbyggere.

Vis som Gitter Liste

9 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Batteri Til Fodermaskine
  299,95 DKK
 2. Foderspiral Metal Til Korn
  49,00 DKK
 3. Foderspiral Til Majs
  79,00 DKK
 4. Fodertønde
  299,00 DKK
 5. Fodertønder Til Vildt
  Pris 349,00 DKK
 6. Oplader Til 12V Batteri
  199,00 DKK
 7. Vildtsæk til hjortevildt
  249,00 DKK
Vis som Gitter Liste

9 varer

pr. side
Faldende orden

Køb fodertønder til råvildt

Et velplejet naturområde med velpasset foderhuse øger vildtbestanden, da leveforholdene for dyrene bliver meget bedre. Resultatet af dette bliver mere natur og bedre jagtmuligheder. 

Fodring af vildt kan være et stort arbejde, og det kræver en solid og rummelig fodertønde til vildt. Med en stor fodertønde slipper du for små genopfyldninger, men kan nøjes med én stor genopfyldning, når det trænger.

Spiraler til fodertønder

En spiral til fodertønde får du den optimale dosering af foder. Spiralen er uundværligt tilbehør til dig, som gerne vil lave sin egen automatiske fodermaskine.

Når det sultne dyr udforsker det lækre foder falder foderet kun ud, når dyrets hoved rører foderspiralen. Denne smarte spiral er god ved din pengepung, for du undgår, at foderet falder til jorden og bliver dårligt.

Hjælp til vildtpleje

Du er i gode hænder, når du køber jagt- og vildtpleje hos Park & Fritid. Om du gerne vil pleje rådyr, vildsvin eller noget tredje, så kan du købe tilbehør og udstyr i topkvalitet til en pris, som alle kan være med på.

Uanset hvilke type vildtpleje, du er interesseret i, så finder du det rette udstyr hos os. Begynd din vildtpleje hos Park & Fritid.