Jagtudstyr

Jagt er en populær hobby for rigtig mange mennesker. Derfor findes der også et hav af forskelligt jagtudstyr og tilbehør, der tjener hvert deres formål. Det rette jagtudstyr kan være med til at gøre jagtoplevelsen bedre og med større mulighed for udbytte. Vi har et stort udvalg af lokkefugle og lokkekald af høj kvalitet.

For at sikre den bedste position og stabilitet kan det være en fordel at gøre brug af en skydestok. Vi har både, 1­, 2­, 3­ og 4­-benede skydestokke, som passer til forskellige behov. Det er vigtigt, at du som jæger ved, hvad du skyder efter. Om det er en unge, hun­ eller hankøn, er altafgørende for, om du må skyde. Derfor er en kikkert et godt værktøj. Både en almindelig håndkikkert og et kikkertsigte.

Mange tager en jagthund med til jagt. Og hunde er da også formidable til jagt grundet deres skarpe lugtesans. Men tager du hunden med på jagt, er det vigtigt, at du gør den synlig for andre jægere, så der ikke sker det utænkelige. Et orange halsbånd, en klokke eller en bjælde kan gøre en stor forskel, i at tydeliggøre hundens position. Vi har også jagtliner, hundefløjte, dummys, hundesenge og transportkasser til din jagthund.

Hvis du skal på gåsejagt, er det vigtigt, at du er godt skjult, da gæs har rigtig godt syn og er mistænksom over de mindste bevægelser. Derfor er et gåseskjul, et godt redskab til at skjule sig for dem, så du kan komme på skudhold.

Hvis du f.eks. har været på bukkejagt og skudt en buk, er geviret et flot trofæ, som mange gerne vil hænge op i hjemmet. Vi har et udvalg af opsatsplader til bukke, hjorte og vildsvin i forskellige størrelser.

Med et stort sortiment af jagt DVD’er og BLU­RAY’s fra forskellige steder i verden kan du fordybe dig i mange forskellige jagtforme og lære de mange teknikker, de bruger i filmene.

Vi fører et stort udvalg inden for tilbehør og udstyr til jagt, herunder mærker som Seeland, Härkila, Leopold, Wiley, Swarowski, Zeiss og mange flere.

Se det store udvalg herunder.

1 til 12 af 607

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 12 af 607

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5