Håndkikkerter

Kikkerten er muligvis vi menneskers mest udbredte og fleksible optiske redskab. Fra de helt små, som kan gemmes i en knyttet hånd, til de gigantiske, som bruges til at studere fjerne stjerner, er kikkerter blevet en fast del det moderne liv. En underkategori af kikkerter er håndkikkerten, som ofte bruges til jagt. Park & Fritid tilbyder håndkikkerter, som vil gøre din næste jagttur til en udbytterig fornøjelse. Der er masser af storartede kikkertmærker såsom Asphen, Leupold og Swarovski, der leverer stærke og pålidelige produkter til den kræsne, såvel som den prisopmærksomme jæger.

Utallige variationer

Har du ikke købt håndkikkerter før, vil du måske blive overrasket over det enorme udvalg. Moderne kikkerter kan eksempelvis fås med forskellige grader af linsebedækning, som forbedrer lyskvaliteten, eller forskellige linsetyper med samme formål. Andre variationer inkluderer størrelse, gummiarmering, vandtæthed, fokustyper, øjenpunkter, øjenafstand, vidviklede synsfelter osv.

Den du bedst kan lide

Husk på, at når du vælger, er den bedste kikkert ikke nødvendigvis den dyreste eller den med flest features eller indstillinger. Den bedste kikkert er den, du bedst kan lide, for det er den, du med garanti vil huske at medbringe. Så se grundigt på vores udvalg nedenfor og find den kikkert, du allerhelst vil have med i tasken eller med om halsen, når du går på jagt næste gang. Uanset hvilken du vælger, vil en kikkert fra Park & Fritid bringe naturen tættere på end nogensinde før.

1 til 24 af 30

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 af 30

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
Håndkikkerter
Minimal Price: DKK399.00