Kæledyr

Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side
Faldende orden

Her på siden finder du alt til dit kæledyr og vi forhandler produkter til hunde, katte og fugle.

Vores produkter til hunde omfatter blandt andet:

Foder: Kvalitetsfoder fra Arion der findes i flere udgaver specifikt målrettet f.eks. små hunderacer, hvalpe eller ældre hunde over otte år.

Hundetegn: Vi fører et stort udvalg af lovpligtige hundetegn i forskellige design og størrelser. Vi graverer gerne dit hundetegn og sender samme dag, som du bestiller. Hundetegnet leveres naturligvis med en springring, så tegnet er klar til påsætning med det samme. Se vores udvalg under produktkategorien i menuen til venstre.

Legetøj: Lille eller stor - ung eller gammel? Din hund bliver aldrig træt af at lege! Det er vigtigt, at hunden bliver stimuleret og vi tilbyder forskellige typer af legetøj til din firbenede ven. Se f.eks. vores bidereb med to knuder der både stimulerer og styrker din hunds tænder. Derudover sælger vi gummi- og snackbolde, en vaskebjørn i plys og et elektronisk aktivitetscenter, der selv lærer din hund at udløse en godbid.

Se alle vores øvrige produkter i menuen til venstre.

Derudover fører vi et alsidigt udvalg af kattefoder fra Arion og Fun4pets. Dette sikrer, at du uanset din kats alder, er sikker på at finde det rette foder hos os! Foderet er specielt fremstillet til at imødekomme de forskellige ernæringsbehov katte i forskellige aldre har. Arion Premium-serien består udelukkende af kvalitetsråvarer og er ikke tilsat nogen former for kunstige farve-, smags- eller tilsætningsstoffer.

Vi fører også et mindre udvalg af vildtfugleblandinger, der kan benyttes til fuglefodring i de perioder, hvor fuglene kan have svært ved at finde føde i naturen.