Rygsække & Tasker

Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden

Hos Almas Park & Fritid finder du rygsække og tasker til både hverdag og fritid. Der er tænkt over både design og anvendelse, og resultatet er tasker og rygsække af den bedste kvalitet.

Med dig hele vejen

Med den rigtige taske eller rygsæk har du en loyal partner, hvorend du skal hen. Vores tasker og rygsække henvender sig til både fritid og hverdag, og du kan finde tasker til ethvert behov. Leder du efter en stor rygsæk, der kan rumme det meste, eller et nyt case, der kan beskytte din tablet? Se vores udvalg herunder, og find netop det, du mangler.

I alle størrelser

Vores tasker findes i alle størrelser - fra børnetasker på 6 liter til rygsække, til voksne, på 30 liter. Ønsker du blot selv en lille rygsæk til at bruge i fritiden finder du det også her. Tænk over hvilke anvendelsesmuligheder de forskellige tasker har, og find netop den, der opfylder netop dine behov.

Fjällräven - design og kvalitet

Vi har rygsække og tasker af mærket Fjällräven, der er kendetegnet ved at kombinere design og god kvalitet. Det er din garanti for at få en taske, der lever op til dine krav. Taskerne er efterhånden blevet en retro design-klassiker, der også henvender sig til den stilbevidste kunde. Hvad end du ønsker kvalitet eller design - eller begge - er Fjällräven et oplagt valg.