Hegnsartikler

Når en hest skal opholde sig udenfor stiller det krav til indhegning, for hesten er et stort dyr, der nemt kan komme langt væk. Derfor finder du hos Almas Park & Fritid et sortiment af hegnsartikler, der sørger for hesten bliver hvor den skal.

Gør hesten glad

En hest trives bedst hvis dens liv ikke begrænses til ridebane og stald. Derfor er det godt at give den lov til at opholde sig udenfor. Den kan få lov at røre sig og måske endda spise lidt frisk græs. Det er dog vigtigt at området, hesten opholder sig, er lukket af. En hest bliver nemt forskrækket, eller måske bare nysgerrig, og derfor er det nødvendigt at hegne den inde - for jeres begges skyld.

Sikkerhed - for både menneske og hest

At hesten er forsvarligt hegnet inde skaber sikkerhed for den. Den risikerer ikke at forvilde sig ud i trafikken eller på anden måde udsætte sig for fare. Fordi hesten er et stort dyr vil hegnet oftest være strømførende. Derfor er det vigtigt at du tager forholdsregler, og blandt andet skilter med at hegnet er elektrisk. Det skaber sikkerhed - for både dig og folk, der går forbi folden.

Svært at vælge?

Er du i tvivl om hvordan du skal hegne hesten inde eller hvilke hegnsartikler der bedst opfylder dine behov? Vi har stor erfaring og ekspertise med heste, og er altid klar til en snak om heste - og indhegning. Kom forbi en af vores to butikker eller kontakt os online - sammen finder vi frem til det, du mangler.

17 vare(r)

pr. side

17 vare(r)

pr. side