Du har ingen varer i kurven.

Ariat Ascent Ridetights Navy

På lager - Varenummer: ARI10039868

Tights med kompressionspaneler fra Ariat Ascent.

Ryd
PostNord Pakkeshop: Gratis levering
PostNord Hjemmelevering: 59,00 DKK

Teknisk performance design fra Ariat

Designet med fokus på rytteren som atlet er denne ridetight fra Ariat spækket med innovativ teknologi. Med Ariat Ascent får du smarte kompressionspaneler i dine ridetights, som giver samme support, som hvis du tapede dine muskler op med sportstape. Men selvfølgelig uden at gå på kompromis med den store bevægelsesfrihed, som vi kender fra Ariats ridetights.

AriatTEK-teknologien sørger for, at du kan performe på højeste niveau, uanset vejrforholdene. Mesh-paneler på begge ben giver dine muskler støtte og sørger for, at du kan sidde stabilt i sadlen. Halv silikonegrip sikrer et stabilt sæde og så er der naturligvis kuvertlommer til mobiltelefon på begge sider.

Alt i alt en super ridetight, der med kompressions-teknologien sørger for, at du ikke så let kommer til skade i dine muskler og led, samtidig med at de kan hjælpe med at speede restitutionsprocessen op.

Tightsene er fremstillet i fugttransporterende materiale, der holder dig tør og komfortabel. De er åndbare og rare at have på og designet i elastisk 4-vejs stretch.

Fås i sort og navy.

Størrelse

XS, S, M, L

Gå aldrig glip af et godt tilbud, tilmeld dig nyhedsbrevet her