Du har ingen varer i kurven.

Deerhunter Track Regnjakke

På lager - Varenummer: DEE5073-380

Deerhunter Track Regnjakke. Super lækker regnjakke der kan bruge til alle former for friluftsliv

Ryd
PostNord Pakkeshop: Gratis levering
PostNord Hjemmelevering: 59,00 DKK

Deerhunter Track Regnjakke

Når du er iført Track regnjakke, kan du opholde dig udendørs i alt slags vejr. Jakken har en Deer-Tex Performance Shell Membran med tapede syninger, og er derfor 100% vandtæt.

Track regnjakken er certificeret med OEKO-TEX, STANDARD 100 mærket som viser, at varen er testet og godkendt ud fra krav, som den internationale OEKO-TEX forening har stillet.

  • Aftagelig hætte
  • Forstærkning i skuldre
  • To forlommer med lynlås og forstærkning
  • Formskåret ærmer med forstærkning
  • Justerbar talje med snoretræk i ryggen
  • Justerbar bund med snoretræk
  • Justerbar manchet med strop og velcro
  • To store inderlommer med lynlås

Forstærkning

Skal du pürsche dig frem til drømmebukken, eller gå gennem et hårdført terræn er dit jagttøj ekstra udsat. Her er det nødvendigt med ekstra forstærkning og slidstærkt materiale på udsatte steder.

 

Vandafvisende

Produkter imprægneret med vandafvisende behandling er vand- og smudsafvisende. Stænk er lette at fjerne. Ekstremt varmebestandigt og har en meget glat overflade.

 

Åndbar

Uanset hvilken vejrsituation du befinder dig i, vil det åndbare tøj fra Deerhunter føles behageligt på grund af sine fire membraner. Tøjet er komfortabelt, når du er aktiv, så du kan nyde oplevelsen fuldt ud.

 

Vindtæt

Vælger du et af Deerhunters produkter med membran, får du automatisk et produkt der er vindtæt. Vindtæthed er beklædningens evne, til at holde vind ude. Sidder du længe stille i stiv kuling, vil du hurtigt sætte pris på den vindtætte egenskab. Vindtæt jagttøj er med til at holde dig varm, så du kan fokusere på jagten.

 

Tapede Sømme

Når tøj bliver syet, kommer der små huller i stoffet ved sømmene. For at undgå der kan slippe fugt igennem disse huler, kan man tape sømmene. Man sikrer simpelthen de sårbare områder for at øge et produkts vandtæthed

 

100% Vandtæt

Vådt og gennemblødt jagttøj kan hurtigt ødelægge en god jagtoplevelse. Derfor anbefaler Deerhunter altid vandtætte produkter til jagt i regnvejr. En speciel kombination af materialevalg og forarbejdning, gør det muligt at udvikle produkter som er 100% vandtætte.

 

Vandtæthed og Åndbarhed – 5.000mm/3.000mm

Vandtæthed måles i ”millimeter vandsøjletryk”. Vandsøjletrykket måles ved at et rør fyldt med vand placeres ovenpå stoffet, så et stof med en vandtæthed på f.eks. 5.000 mm vil holde vandet ude fra et rør der er 5 meter (5.000 mm) højt. Et stof med en vandtæthed på f.eks. 10.000 mm, kan klare et 10 meter (10.000 mm) højt rør. MVP angiver en membrans åndbarhed. MVP værdien er et udtryk for den mængde vanddamp, der kan fordampe igennem 1 kvadratmeter af membranen på 24 timer. Et produkt med en åndbarhed på f.eks. 5.000 kan således ”ånde” 5.000 gram (5 liter) vanddamp pr. kvadratmeter pr. døgn.

 

DEER-TEX® Performance Shell

En Deer-Tex Performance Shell membran er lamineret på bagsiden af den ydre metervare og tapet i alle sømme, hvilket gør den 100% vandtæt. Denne membran udmærker sig ved at være meget let, og den bliver derfor brugt til Deerhunters mere tekniske produkter. 5 års garanti på produktionsfejl i Deer-Tex® membranen.

 

Deer-Dura forstærkning

Krævende jagt kræver ekstra forstærkning. Derfor har Deerhunter har udviklet forstærkningen ”Deer-Dura” – som gør dit jagttøj ekstra slidstærkt på udsatte områder som eksempelvis knæ og albuer.

 

Størrelse

3XL, S, M, L, XL, XXL

Gå aldrig glip af et godt tilbud, tilmeld dig nyhedsbrevet her