Du har ingen varer i kurven.

Finesse Trense Rundsyet – Sort/hvid/sølv

Ikke på lager - Varenummer: FBSORTHVIDSØLV

Finesse Trense Rundsyet – Sort/hvid/sølv

Delbetaling
271 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 3.000 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 271 kr. Samlede kreditomk. 250 kr. Samlet tilbagebetaling 3.250 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,11%. Der er fortrydelsesret.
GLS Pakkeshop: Gratis levering
GLS Hjemmelevering: 59,00 DKK  (inkl. moms)

Finesse Trense Rundsyet – Sort/hvid/sølv

Rundsyet trense fra Finesse Bridles i sort med kombineret næsebånd, sølvspænder, sølv på pandebåndet samt hvid foring ved næsebåndet. En trense fra Finesse Bridles er meget mere end blot et helt almindeligt hovedtøj. Det helt unikke nakkestykke er nemlig særligt udviklet til at give hesten de optimale forhold for at kunne performe under rytter.

Det letgenkendelige og særlige nakkestykke, der pryder Finesse-trenserne, er udviklet i det samme materiale, som bliver benyttet i hospitalsmadrasser til patienter med liggesår. Det er altså ikke memoryfoam, men derimod et super trykfordelende, unikt fibermateriale, som mindsker og fordeler trykket på hestens nakke og lader blodgennemstrømningen frit passere.

Finesse Bridles bliver fremstillet af læder i allerhøjeste kvalitet med et flot og eksklusivt design. For at passe godt på vores planet er Finesse trenserne indfarvet vegetabilsk. Det holder rigtig godt – og med den rette pleje har du en trense for livet.

Trensen har gode indstillingsmuligheder via spænder, der er korrekt placeret ift. hestens trivsel. Der er altså ikke noget, der generer nervebaner, når din hest er iført en trense fra Finesse. Næsebåndet er med tilbagetræk og blød foring, der smyger sig om hestens mule og blødt former sig. Der er god plads til biddet.

Det medfølgende pandebånd er med clincher (nitter) i helt klassisk look. Det er formet i en elegant bue nedad og er forsynet med trykknapper i siden, der gør det nemt at skifte til et andet design, hvis man skulle få lyst til det. Tøjler medfølger ikke, men kan ligesom ekstra pandebånd købes separat.

Størrelse

Cob, Full

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Finesse Trense Rundsyet – Sort/hvid/sølv”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå aldrig glip af et godt tilbud, tilmeld dig nyhedsbrevet her