Du har ingen varer i kurven.

Härkila Deer Stalker camo light bukser

På lager - Varenummer: SEE110127297

Deer Stalker camo light-bukserne er de ultimative pürschbukser. Specielt når du skal helt tæt på vildtet. De er forholdsvis tætsiddende og lavet i et strækbart, blødt og meget lydsvagt materiale, som du vil opleve, er virkelig behageligt at pürsche i. Derudover har de en række praktiske jagtfunktioner som patronholder, ventilationslynlåse osv.

Ryd
Delbetaling
205 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 2.199 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 205 kr. Samlede kreditomkostninger 250 kr. Samlet tilbagebetaling 2.449 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 22,36%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

GLS Pakkeshop: Gratis levering
GLS Hjemmelevering: 59,00 DKK  (inkl. moms)

Härkila Deer Stalker camo light bukser AXIS MSP Forest Green

Bukserne er lavet i et ekstremt lydsvagt, blødt, strækbart og hurtigttørrende ArcStretch materiale, der virkelig kommer dig til gavn, når du pürscher.

Derudover har bukserne en række praktiske funktioner, som du vil sætte pris på ude på jagten: På siden af lårene er der lange ventilationslynlåse med netstof indeni, så du kan lufte ud, når du får det varmt, uden at der kan trænge insekter, blade eller smågrene ind. Foran på lårene er der store, rummelige lommer med lynlås og en beskyttende klap med lydløst magnetlukke. I højre lomme er der patronholder til fire ekstra riffelpatroner, og i venstre lomme er der en smart lille lomme til din mobiltelefon, så den ikke vælter rundt i lommen, mens du pürscher.

Bukserne har AXIS MSP camouflage, der bryder din kontur og får dig til at gå i ét med baggrunden. MSP er en forkortelse for Multi Season Pattern, og camouflagen er blevet udviklet til at fungere i en række forskellige terræner på forskellige årstider. Så du kan både bruge bukserne i bukkejagtsæsonen og til efterårets jagter.

  • Arc-Stretch
  • AXIS-MSP Camo
  • Ventilation
  • Åndbar
  • Svedtransporterende
  • Hurtigtørrende
  • Morderne pasform
Størrelse

48, 50, 52, 54, 56, 58

Gå aldrig glip af et godt tilbud, tilmeld dig nyhedsbrevet her