Du har ingen varer i kurven.

Härkila Forest Hunter Hi GTX Dark Brown

På lager - Varenummer: see300118742

Härkila Forest Hunter Hi GTX støvlerne er et par høje og meget robuste, men alligevel overraskende lette kvalitetslæderstøvler med forstærkede syninger, en uovertruffen komfort og en mellemstiv sål, der giver dig god støtte. Støvlerne har en gennemtestet, vandtæt GORE-TEX-membran, og deres højde gør, at du uden problemer kan bruge dem i stærkt sumpede områder og til at krydse større vandløb med. Støvlerne er både udviklede og producerede i Europa, og Härkila står på mål for kvaliteten: Som på alt deres fodtøj giver vi dig derfor to års garanti, så du er dækket, hvis du mod forventning oplever materiale- eller funktionsfejl på disse støvler.

Delbetaling
146 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 2.999 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 146 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 3.499 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,37%. Der er fortrydelsesret.
GLS Pakkeshop: Gratis levering
GLS Hjemmelevering: 59,00 DKK  (inkl. moms)

Härkila Forest Hunter Hi GTX Dark Brown

 

Forest Hunter High GTX støvlerne vejer kun ca. 780 gram per støvle, på trods af at det er en høj læderstøvle. Støvlen har et højt skaft på 10”/25 cm og en lidt bredere læst. I udviklingen af støvlen har vi lavet den ekstra rummelig omkring tæerne. Det giver ikke bare god komfort, men er også praktisk i koldt vejr, fordi du har bedre mulighed for at bevæge dine tæer, selv med tykke, isolerende sokker/strømper på. Forest Hunter High GTX-støvlerne har en vandtæt GORE-TEX MS Advanced recycled-membran. I produktionen bliver samtlige støvlemembraner testet i et vandbad, så Härkila sikrer sig, at de er vandtætte. Derudover foretager vi en 30 minutter lang centrifuge-stikprøvetest på 5% af den samlede støvleproduktion for yderligere at sikre, at membranens kvalitet er den højest mulige. Støvlernes overdel er lavet i nubuck-læder, og sålerne er halvstive Vibram®-kvalitetssåler, der sikrer dig et godt greb i underlaget. Derudover har støvlerne en stødabsorberende mellemsål, der gør dem rare at gå langt i, selv i meget ujævnt terræn. Selvom støvlerne er meget robuste, har de flexpunkter foran og på hælen, der gør dem virkelig behagelige at gå i. Støvlerne er forstærkede med et ekstra slidstærkt materiale på tåen og på hælen, hvor man typisk ser det største slid.

  • Nubuck
  • Ny sål i Vibram-gummi
  • Ydersål med godt greb
  • Dual density-mellemsål
  • Forstærkning på tå og hæl
  • 10″/25cm støvle
  • Vægt: 780 g 1/2 par, str. 43
  • Læst: Ny læst med en bredere pasform
  • Indersål: Ny støbt fodseng, der former sig omkring foden og giver høj komfort
  • Overlæder: Nubuck

 

 

Størrelse

42, 43, 44, 45, 46

Gå aldrig glip af et godt tilbud, tilmeld dig nyhedsbrevet her