Du har ingen varer i kurven.

Härkila Insulated Midlayer

På lager - Varenummer: SEE130115116
GLS Pakkeshop: Gratis levering
GLS Hjemmelevering: 59,00 DKK  (inkl. moms)

Härkila Insulated Midlayer

Härkila Insulated Midlayer er en varm og lækker foret mellemlagsjakke med aftagelig hætte, der også kan bruges som et yderlag i sig selv.

En isolerende jakke med vindstop, stretch og god åndbarhed til dit behov for et mellemlag på de kolde dage eller en jakke som fint kan bruges i foåret eller starten af efteråret. Hætten er justerbar og aftagelig, manchetterne er elastiske og det samme er kanten.
Der er en radiolomme med skjult lynlås ved venstre bryst og let tilgængelige sidelommer. Stoffet på siden og under armene er lettere for bedre komfort, og hele jakken er hurtigtørrende, hvis du skulle risikere at blive våd.

Härkila Insulated Midlayer er lavet i et blødt kunststof af 86 % polyamid og 14 % elastan med strækbare og fleeceforede paneler på ærmerne og i siderne. Jakken har Thermo Poly Shield isolering, der både er let, åndbart, vandafvisende og hurtigtørrende, og den kan tåle at blive pakket tæt sammen uden at miste sine isolerende egenskaber.

Hætten er aftagelig og kan snøres ind med et elastisk snoretræk. Derudover har jakken rummelige frontlommer samt en radiolomme på venstre side af brystet med lynlås.

Størrelse

M, L, XL, XXL

Gå aldrig glip af et godt tilbud, tilmeld dig nyhedsbrevet her