Du har ingen varer i kurven.

Härkila Kamko Fleece Women Brown/Red

På lager - Varenummer: SEE130115646

Den vendbare Kamko fleecejakke er Härkilas absolut mest populære produkt til dato, og nu laver de den også til kvinder. Jakken er lavet i blødt fleecestof, men den er en rigtig slider med GORE-TEX INFINIUM WINDSTOPPER membran, der gør den 100% vindtæt, og derudover har den en række praktiske lommer.

Delbetaling
121 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 2.395 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 121 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 2.895 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,63%. Der er fortrydelsesret.
GLS Pakkeshop: Gratis levering
GLS Hjemmelevering: 59,00 DKK  (inkl. moms)

Härkila Kamko Fleece Women Brown/Red

 

Kamko-fleecejakken er lavet i et blødt og strækbart microfleecestof, og den er vendbar, så du nærmest får to jakker i én. Jakken har GORE-TEX INFINIUM WINDSTOPPER membran, så du kan holde dig varm, selvom det blæser. Derudover har jakken fået en vand- og smudsafvisende behandling. Jakkens snit er særligt designet til kvinder, den er ikke bare en nedskaleret version af den populære Kamko-jakke til mænd.

Kamko-fleecejakken har to brystlommer og to skråtstillede frontlommer, så du både har plads til radio, mobiltelefon og dine andre ting. Fleecejakken har en høj krave, 2-vejs-lynlås og strækbare manchetter med tommelfingerhuller samt justering i bunden, så der ikke slipper kold luft ind.

Den vendbare Kamko-fleecejakke er Härkilas absolut mest populære produkt til dato, og nu laver de den også til kvinder. Jakken er lavet i blødt fleecestof, men den er en rigtig slider med GORE-TEX INFINIUM WINDSTOPPER membran, der gør den 100% vindtæt, og derudover har den en række praktiske lommer.

Kamko Women Fleecen  har et kvindeligt snit, og hvad enten du bruger den til jagt, hundetræning eller revirpleje, er den fantastisk som et varmt og blødt mellemlag i de koldere måneder eller som et yderlag i sig selv på lidt lunere dage.

Den perfekte allround Fleece.

  • Vendbar
  • Regular fit
  • Goretex Infinium Windstopper membran

 

Størrelse

S, M, L

Gå aldrig glip af et godt tilbud, tilmeld dig nyhedsbrevet her