Du har ingen varer i kurven.

Härkila Moose Hunter 2.0 GTX Bukser

På lager - Varenummer: see110126772

Härkila Moose Hunter 2.0 GTX-bukserne er en videreudvikling af de meget populære Moose Hunter-bukser. Bukserne er skalbukser, der er udviklet med et særligt fokus på elgjagt og anden nordisk storvildtjagt. Men bukserne har vist sig at være elsket af jægere til alle slags aktiv skovjagt. En af nyudviklingerne er, at bukserne har den nye røde Mossy Oak Red-camouflage, der er langt tydeligere at se for andre jægere, men som modsat slet ikke kan ses af klovbærende vildt.

Ryd
Delbetaling
392 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 4.199 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 392 kr. Samlede kreditomkostninger 500 kr. Samlet tilbagebetaling 4.699 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 23,49%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
GLS Pakkeshop: Gratis levering
GLS Hjemmelevering: 59,00 DKK  (inkl. moms)

Härkila Moose Hunter 2.0 GTX Bukser

Disse bukser er ligesom Moose Hunter 2.0 GTX-jakken lavet i et børstet tricot-stof, der er lydsvagt, blødt, og er smuds- og vandafvisend, takket været den DWR-behandling de har fået.

Bukserne har en åndbar, slidstærk og 100% vind og vandtæt GORE-TEX-membran, der kan modstå selv hård regn og blæst. Derudover er bukserne forstærket ved anklerne med slidstærk Cordura stof, og på indersiden har de mesh foring, der transporterer fugt væk fra kroppen.

Som de andre dele i Moose Hunter 2.0-serien har bukserne en blanding af Mossy Oak Break-Up Country og den nye Mossy Oak Red-camouflage. Klovbærende vildt er rød/grøn-farveblinde, og den nye Mossy Oak® Red-camouflage sikrer i højere grad end tidligere blaze-camouflager, at jægeren er camoufleret over for vildtet og samtidig er langt mere tydelig over for andre jægere på jagten.

Moose Hunter 2.0 GTX-bukserne har både forlommer og lårlommer, alle med vandtætte lynlåse, samt ventilering med beskyttende stormklapper bag på lårene. I højre lårlomme er der indsyet patronholder. Bukserne har derudover formsyede knæ samt justeringsremme bag på knæene og ved anklerne. Det gør det muligt at skabe mere plads omkring knæet, hvilket er praktisk til jagter, der kræver en høj grad af bevægelsesfrihed. Ved anklerne er der indsyet kroge, der kan fastgøres til støvlerne.

 

  • Gore-tex membran
  • Airtech
  • Break-up Country Mossy Oak Camo
  • God Ventilation
  • Vandafvisende lynlås
  • Back knee adjuster
  • Vandtæt og Åndbar
  • Moderne Pasform
  • Lydsvag og blød stof

 

Størrelse

50, 52, 54, 56

Gå aldrig glip af et godt tilbud, tilmeld dig nyhedsbrevet her