Du har ingen varer i kurven.

Seeland Outdoor Stretch Trousers – Pinecone/Dark Brown

På lager - Varenummer: see110212317

Her er et par helt fantastiske bukser til varieret, let outdoorliv og er et oplagt valg, hvis du har brug for et par bukser, der giver dig optimal bevægelsesfrihed.

Ryd
GLS Pakkeshop: Gratis levering
GLS Hjemmelevering: 59,00 DKK  (inkl. moms)

Seeland Outdoor Stretch Trousers – Pinecone/Dark Brown

Om det er en tur i skoven med hunden, vandretur på fjeldet, eller skal du måske på pürsch-jagt? Så er Outdoor Stretch-bukserne det oplagte valg.

Outdoor Stretch-bukserne er de letteste og mest lydsvage bukser i Seelands outdoor serie. Det tynde nylonstof i bukserne, gør at de, sidder tæt til din krop, så de naturligt følger dine bens mindste bevægelser.

Bukserne har fire lommer: To ved låret og to ved hoften. Når låsen er lynet op, er der et lille stykke stof, som tager imod selve kroppen på lynlåsen, så den er skjult og beskyttet og ikke hænger fast i noget. Syningen omkring knæene gør, at du nemt kan sætte dig på hug, uden at stoffet strammer. Der er desuden bæltestropper til en rem. Bukserne er yderst komfortable med elastik i livet, og de er justerbare ved anklerne, så de passer lige præcis til dig. Her er et par helt fantastiske bukser til varieret, let udendørsbrug og er et oplagt valg, hvis du har brug for et par bukser, der giver dig optimal bevægelsesfrihed.

 

  • Benlommer med lynlås
  • forlommer med lynlås
  • Elastik i taljen
  • Justerbar forneden
  • Formskårne knæ
Størrelse

48, 50, 52, 54, 56, 58, 60

Gå aldrig glip af et godt tilbud, tilmeld dig nyhedsbrevet her