Du har ingen varer i kurven.

Seeland Outthere Camo Onepiece

På lager - Varenummer: SEE100220460

Seeland Outthere Camo Onepiece – Outthere camo heldragten er lige det, du har brug for, når vejret er koldt, og du skal sidde længe på post. Der er intet, der slår en foret heldragt, når du skal holde varmen. Seeland Outthere camo-heldragt er camoufleret i Seelands InVis camouflage og har en række praktiske jagtfunktioner, som fx vind- og vandtæt SEETEX membran, aftagelig hætte, Hi vis orangebånd, der kan foldes op omkring kraven, skydelæg på ryggen, lange lynlåse på benene, så du let kan få dragten af og på uden at tage dine støvler af, og meget mere.

GLS Pakkeshop: Gratis levering
GLS Hjemmelevering: 59,00 DKK  (inkl. moms)

Seeland Outthere Camo Onepiece

Outthere camo-heldragten er lavet i et blødt og meget lydsvagt tricotstof med dejlig varm 200g foring, så du kan holde varmen, selvom du sidder mange timer på post i kulden. Heldragten er camoufleret i Seelands egen InVis®-camouflage, der er lavet til at fungere i en række forskellige biotoper. Heldragten har derudover vind- og vandtætte SEETEX® 2-lagsmembran med et vandsøjletryk på 5.000/5.000 mm, så du forbliver tør under forbipasserende byger. Du kan lyne den varme hætte af, hvis du ønsker det, og på ydersiden af kraven kan du rulle et Hi vis-orangebånd op, så du bliver meget tydelig for andre jægere.

Heldragten har lange 2-vejslynlåse på fronten og på benene, så du let kan få dragten af og på uden at skulle tage dine støvler af. Derudover medfølger et praktisk elastikbælte, som du kan binde om dragten, når du har rullet den sammen, så den er let at have med på farten. Outthere camo-heldragten har skydelæg på ryggen, så du har fuld bevægelighed, når du skal skyde, og den har en række praktiske lommer med lynlåse til dine forskellige ting. Derudover er heldragten justerbar ved håndleddene, og den har elastiske manchetter inde i ærmerne, så den sidder godt til omkring håndleddene og ikke lukker kold luft ind.

  • Aftagelig, justerbar hætte
  • 2-vejs lynlås foran og på benene
  • Flere lommer med lynlås
  • HiVis-orange på indersiden af kraven (kan foldes op)
  • Ekstra plads i ryggen
  • Justerbare ærmekanter med indvendigt vindfang

 

Størrelse

50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64

Gå aldrig glip af et godt tilbud, tilmeld dig nyhedsbrevet her