Fiskeri

Almas Park & Fritid har en passioneret fiskeafdeling, som har alt til lystfiskeren! Hos os går kvalitet og service hånd i hånd, og vi har et bredt udvalg af produkter, der skal bruges til fiskeri.

Fiskeri for alle

Vi henvender os til alle lystfiskere. Skal du begynde som lystfisker, og mangler din første fiskestang? Vi står klar med råd og vejledning, så din oplevelse bliver en succes. Er du en erfaren lystfisker, der stiller høje krav til dit udstyr? Vi bestræber os på altid at have produkter af den højeste kvalitet, så du ikke bliver skuffet.

Alt slags fiskeri

Der er forskel på lystfiskere, og alle har deres foretrukne type af fiskeri. Vores fiskeafdeling har udstyr og tilbehør til alle former for fiskeri. Hvad end det drejer sig om “put & take”-fiskeri, havfiskeri eller noget helt tredje, så har vi de produkter, som du mangler.

Alt til lystfiskeren

Vi har et stort udvalg af udstyr til fiskeri, lige fra beklædning til fiskegrej. Fiskeri behøver ikke kræve meget, men enhver lystfisker holder af godt udstyr i en god kvalitet. Derfor er lystfiskeri en hobby, hvor man efterhånden får sammensat sin egen samling af udstyr til fiskeri. Mangler du inspiration til fiskeriet? Vi har også bøger og film, der kan udvide din horisont.

De førende mærker

Almas Park & Fritid tror på god kvalitet. Derfor har vi alle de førende mærker, såsom Simms, Berkley og Vision. Mærkerne er populære blandt lystfiskere, og er kendt ved høj kvalitet til en god pris. Vi ved, at lystfiskeres ønsker og krav til fiskeriudstyr varierer. Derfor har vi ikke kun de største mærker, men også et stort udvalg af mærker. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find netop det mærke, som matcher dine ønsker.

Nordjylland - oplagt for fiskeri

Limfjorden er en oplagt mulighed for fiskeri. Kom ud i naturen og nyd fjordens smukke lys og rige vand. Foretrækker du “put & take”-søer er det også nemt at komme til. Vi har udstyr, der matcher enhver form for fiskeri.

Prisgaranti

Vi elsker kvalitet - men vi elsker også gode priser. Derfor har vi prisgaranti på vores produkter. Finder du den samme vare billigere et andet sted i Danmark, så matcher vi prisen. Det manglede da bare!

Mangler du råd og vejledning? Vi står klar til at hjælpe dig - både online og i vores to butikker. Service er en af vores kerneværdier, og vi vil gerne hjælpe dig til et godt køb, som du bliver glad for fremover.

1 til 12 af 619

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 12 af 619

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5