Du har ingen varer i kurven.

Handelsbetingelser for Webshop – parkogfritid.dk

Disse betingelser er kun gældende for varer annonceret og bestilt på www.parkogfritid.dk

Bestilling

Der kan bestilles varer hos Almas Park & Fritid A/S via vores hjemmeside på www.parkogfritid.dk eller via telefon/email.

Når du handler med www.parkogfritid.dk indgås aftaler på dansk.

Når du er oprettet hos www.parkogfritid.dk har du mulighed for at se tidligere ordre ved en login mulighed på hjemmesiden. Dette kan ske via “Kunde login”-linket øverst til højre på siden.

Her vil du også have mulighed for at rekvirere en ny ordrebekræftelse på tidligere bestillinger.

Priser

De angivne priser på www.parkogfritid.dk er inklusive moms.

Brugte varer sælges efter de særlige regler for brugtmoms. Køber kan IKKE foretage fradrag for købsmoms.

Betaling

Hos os kan du betale med følgende kort: Dankort, eDankort, Visa, Visa electron, Mastercard, Maestro, JCB og MobilePay Online.

Kortgebyrer ved transaktioner bliver ikke pålagt kunden.

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.

Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller

2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

ViaBill betaling

På parkogfritid.dk er det yderligere muligt, at betale med ViaBill.
Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.
Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.
Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.
Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Levering

Alle ordrer som er afgivet på lagervarer inden kl. 13.00 vil blive afsendt samme dag, weekender ikke indberegnet. Herefter vil pakken være fremme hos dig, indenfor 1 – 2 hverdage.
Skulle der mod forventning være problemer med den bestilte vare, vil du blive kontaktet af en medarbejder fra Almas Park & Fritid.

Alle ordrer på under 30 kg. sendes med GLS, hvor du selv har mulighed for at vælge leveringsform. Ordrer over 30 kg. sendes med fragtmand eller anden pakkeleverandør.

Du vil modtage en mail, når vi afsender ordren fra Almas Park & Fritid.

For levering til udland, Grønland og Færøerne kontakt os venligst for prisoverslag.

Fragtomkostninger

Fragtomkostningerne udgør fra kr. 49,- afhængig af ordrens mængde og størrelse, samt alt efter hvilken forsendelsesmulighed der vælges.

Fri fragt på ordrer over kr. 799,- gælder alle ordrer op til 20 kg. og ved levering til GLS Valgfrit afhentningssted.

I nogle tilfælde hvor det er angivet på hjemmesiden, skal varen afhentes i de fysiske butikker og kan ikke bestilles via hjemmesiden.

Enkelte varer er undtaget for fragtfri levering, grundet deres høje vægt og leveringen skal ske med fragtmand.

Følgende varer er blandt andet undtaget for fragtfri levering:
Våbenskabe.
Plæneklippere.
Havetraktorer.
Frontmonteret plæneklippere.

Generelt gælder dette for varer, som ikke kan sendes med GLS, hvor leverancen sker med fragtmand.


Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret ifølge lovgivningenm, men hos os tilbyder vi 30 dages returret.
Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 30 dage efter den dag, du modtager det sidste parti, eller den sidste del.
Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til shop@parkogfritid.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for varetyper, med en vægt på over 20 kg eller stor volumen. Disse varer omfatter blandt andet Rider, plæneklippere, våbenskabe m.v.

Udgifterne til returnering af disse varer er variabel, så kontakt os venligst for prisoverlag.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, eksklusiv leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Almas Park & Fritid A/S
Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Det er købelovens regler, som gælder. Når du handler på www.parkogfritid.dk har du derfor selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til vores adresse. Kontakt os venligst inden afsendelse

Almas Park & Fritid A/S
Gugvej 138
9210 Aalborg SØ
Mail: kundeservice@parkogfritid.dk

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

PriceRunner Købsgaranti

Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster intet og gælder for alle registrerede medlemmer på PriceRunner.

Handelsbetingelser

Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for 60 minutter efter dit køb. At blive medlem koster intet og tager mindre end tre minutter! Få din køberbeskyttelse med PriceRunner i dag

Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af defekt vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig som privatperson.

Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. Købsgarantien inkluderer altså ikke erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige regler og vilkår for Købsgarantien.

Vi er en af de udvalgte butikker, som er omfattet af PriceRunners Købsgaranti. På PriceRunner er de butikker, der er en del af garantien, markeret med Købsgaranti-symbolet i forbindelse med deres navn. Formålet med Købsgarantien er, at kunder skal kunne føle sig trygge, når de handler på nettet.

Persondatapolitik

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Endvidere kan man på sin konto tilmelde sig nyhedsbreve, så man med jævne mellemrum vil modtage nyheder, tilbud osv. indenfor den eller de nyhedsgrupper man har tilmeldt sig.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Almas Park & Fritid A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Som registreret hos Almas Park & Fritid A/S, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.

Cookies

parkogfritid.dk anvender cookies til indsamling af oplysninger for at give den bedst mulig oplevelse for den enkelte kunde og for at vi kan få oplysninger om hvordan parkogfritid.dk bliver brugt.
Cookies er en lille tekstfil, som gemmes på din computer og derved kan parkogfritid.dk huske dig, når du besøger vores side næste gang.
Du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for cookies i din browser, samt slette cookies.

Accepteres cookies ikke på parkogfritid.dk kan der være steder på siden, som ikke vil fungere korrekt og derved give en ringere oplevelse af siden.

Indsamlet information fra cookies er fortrolige oplysninger og vil ikke blive offentligjort og denne information sælges eller videregives ikke til tredjepart.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice@parkogfritid.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – https://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 07.06.2022.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Almas Park & Fritid A/S
Gugvej 138
9210 Aalborg SØ
E-mail: kundeservice@parkogfritid.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

_______________________________________________________________

Bestilt den: ___________________ Modtaget den: ___________________

Forbrugerens navn: __________________________________________________________

Forbrugerens adresse: _______________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _____________________________ Dato: _____

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Fortrydelsesformularen kan hentes som pdf her.

Gå aldrig glip af et godt tilbud, tilmeld dig nyhedsbrevet her