Du har ingen varer i kurven.

Om Almas Park & Fritid A/S

Almas Park & Fritid er et koncept af tre specialforretninger, som er kogt ned til en stor specialforretning, med fokus på at levere god service og kvalitets produkter, til alt indenfor Jagt, Fiskeri og Have-park. Vi er passioneret om vores produkter, fordi det er vores fritidsinteresse og hobby at “nørde” med produkterne.

Vi interesserer os for de brancher og kunder som vi leverer til, hvorvidt du er entusiastisk amatør eller professionel, så ønsker vi at vores produkter og service er af høj kvalitet, som kan sprede glæde og give tilfredse kunder.

Når skuret skal opgraderes, eller når maskinen, den driller..

Hos Almas Park & Fritid A/S finder du det største udvalg af have-park maskiner, tilbehør og ikke mindst reservedele, samt et stærk produktprogram med forhandlinger af maskiner som f.eks. Husqvarna, Stihl, Honda, Makita, Klippo, Pellenc, Nilfisk-Egholm, Cramer mfl.
Hos Almas Park & Fritid finder du endvidere alt til udendørs vedligeholdelse, med et stort udvalg indenfor værktøj, værksted, haveredskaber, samt det fedeste legetøj til ungerne.
Er havemaskinen gået i stykker eller trænger den til en god behandling, er vore kompetente serviceværksteder i stand til at servicere dig hurtigt og professionelt.

Er du til nak og…

Vi har alt til jægeren og lystfiskeren og hos Almas Park & Fritid har du mulighed for at afprøve din nye riffel, inden du beslutter dig.
Du kan også få det nyeste grej indenfor fiskeri, eller inspiration på et af vores mange foredrag, som vi afholder året rundt, hvorvidt du er jæger eller lystfisker.
Almas Park & Fritid afholder blandt andet kursus i fluebinding og vi forhandler de førende brands indenfor jagt og fiskeri, såsom Härkila, Fjällräven, Seeland, Deerhunter, Salmologic, Simms, Vision og mange flere brands.

Fra hest til hund..

Du finder alt i Almas Park & Fritid, som du skal bruge til at passe og pleje dit kæledyr.
Alt fra gode kvalitets sadler, lækre ridestøvler og den skønneste ride beklædning, samt mangler hunden nyt legetøj, eller en ny kurv, så har vi et stort udvalg af de bedste produkter til hund og kat.

Historisk baggrund:

Aalborg Maskinforretning blev grundlagt tilbage i 1956 af Knud Staggemeier og har gennem årene været i konstant udvikling og flyttede i 1963 til de nybyggede lokaler på Gugvej 138.
Børge Vestergaard startede i Aalborg Maskinforretning i 1970 og indgik i 1982 kompagniskab med Knud Staggemeier.
I 1983 åbner Aalborg Maskinforretning en afdeling på Markedsvej 136 i Brønderslev.
I 1994 bliver Børge Vestergaard eneejer af Aalborg Maskinforretning, som efterfølgende skifter navn til Almas og forretningskonceptet, bliver udvidet til også at omfatte fritidsartikler til private med interesser for fiskeri, jagt, rideudstyr og have-park artikler.
I 2013 ønsker Almas A/S at skærpe fokus på de uafhængige aktiviteter og derved udskiller Almas A/S sine aktiviteter indenfor jagt, fiskeri, rideudstyr og Have-park, som et naturligt led i virksomhedens udvikling og som en del af et generationsskifte i det nystiftede selskab Almas Park & Fritid A/S.
Samtidig bliver aktiviteterne inden for korn opbevaring udskilt og solgt til selskabet Almas Korn A/S.
Almas A/S skifter navn til Almas Agro A/S, og har nu fokus på firmaets oprindelige aktiviteter inden for salg af landbrugsmaskiner.
Almas Park & Fritid A/S ejes i dag af Peter Olesen, Jan Sørensen og Børge Vestergaard.

Du kan finde os her:

Almas Park & Fritid A/S

Gugvej 138

9210 Aalborg SØ

Åbningstider:

Butik:

Mandag – Fredag: 09.30 – 17.00

Lørdag: 09.30 – 13.00

Søndag: Lukket

Reservedele:

Mandag – Fredag: 07.00 – 17.00

Lørdag: 09.30 – 13.00

Søndag: Lukket

Værksted:

Mandag – Torsdag: 07.00 – 15.30

Fredag: 07.00-13.45

Lørdag & Søndag: Lukket


Gå aldrig glip af et godt tilbud, tilmeld dig nyhedsbrevet her