Hus- Have- & Park

Hus- Have- & Park

Almas Park & Fritid har fire hjørnesten. En af disse er park og have, og derfor forhandler vi et bredt sortiment af produkter, der henvender sig til alt fra den glade amatør til den krævende professionelle.

Vi har maskiner, reservedele og tilbehør, der henvender sig til brug i parkanlæg. Derudover har vi haveartikler og værktøj, der kan bruges af både private og professionelle.

Til den kvalitetsbevidste forbruger

Hos os finder du mærker som Husqvarna, Viking og Makita, som alle er kendetegnede ved høj kvalitet. Det er fordi at kvalitet er vigtigt for os, da det giver den bedste oplevelse under anvendelse - og den længste levetid. Vi henvender os til den kvalitetsbevidste forbruger, hvad end det er i privat eller professionel sammenhæng.

Udendørs vedligeholdelse

Både grønne arealer og bygninger skal vedligeholdes jævnligt. Det får dem til at fremstå fra deres bedste side, holde længere og indbyder til brug. Hos os finder du alt du skal bruge til udendørs vedligeholdelse, hvad end du er privat eller professionel.

Flot have og park

Hos os finder du alt du skal bruge for at holde alt fra haven til parken flot og præsentabel. Hvis du leder efter større maskiner, eller mangler reservedele og tilbehør til dem, så har vi hvad du mangler. Har du derimod et mindre areal, som en have der skal holdes ved lige, er vi også svaret.

Gå på opdagelse i vores store udvalg, og find netop det du mangler. Er du i tvivl om hvad du skal vælge er du altid velkommen til at kontakte os eller besøge os i en af vores to butikker.

1 til 24 af 19853

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 19853

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Hus- Have- & Park
Minimal Price: DKK1.00