Jagtknive

Jagtknive til ethvert behov! Så er det sagt. Vi har jagtknive med bugåbner, foldeknive og slagtesæt. Vi har også affangningsdolke og knive med udskiftelig klinge.

Vis som Gitter Liste

9 varer

pr. side
Faldende orden
 1. EKA Foldekniv Swede 8 Orange
  425,00 DKK
 2. EKA Foldekniv Swede 8 Sort
  425,00 DKK
 3. Eka slagtesæt
  799,00 DKK
 4. Puma Affangnings Dolk
  749,95 DKK
 5. Puma Tec Kniv
  349,00 DKK
 6. Sigma Lommekniv 8,6 cm
  299,00 DKK
Vis som Gitter Liste

9 varer

pr. side
Faldende orden

Knive med bugåbner

Bugåbneren er en god jagtkniv, hvis du er på udkig efter en all-around praktisk kniv. Du bruger denne kniv til at sprætte buen på byttet op. Kniven er specifikt designet til det formål, hvilket gør dit sprættearbejde meget lettere og mere ukompliceret.

Knive med udskiftelig klinge

En kniv med udskiftelig klinge er en super god og praktisk kniv, der klarer de fleste opgaver, når du er på jagt. Med udskiftelige blade er du sikker på, at din kniv altid er skarp og klar til brug.

Foldeknive

Vi anbefaler at investere i en smart og god foldekniv, da du nemt kan have den med alle steder grundets knivens kompakte størrelse og form. Det gælder om at købe en foldekniv med de helt rigtige funktioner, så er du er klar til at tage på jagt.

Vi har kun lovlige foldeknive på shoppen, hvorfor du kan være sikker på, at du gerne må anvende kniven på jagt. Køb en lovlig foldekniv her.

Slagtesæt

Som navnet indikerer, så er et slagtesæt til vildt det knivsæt, du skal bruge, når du skal slagte det nedlagte dyr. Et godt slagtesæt til jagt indeholder som minimum knive til opbrækning, udskæring og en bensav. Vær opmærksom på knivloven, hvis du transporterer knivsættet med på jagt.

Affangningsdolke

Affangning er jagtterminologi for aflivning af et såret dyr. Denne type jagtkniv har et bredt håndtag, så du ikke nemt mister grebet. Du bruger en affangningsdolk, når du skal aflive vildt hurtigt og så smertefrit som muligt.