Du har ingen varer i kurven.

Fjällräven Nikka bukser Curved W – Sort

På lager - Varenummer: FJ89638550

Avancerede vandrebukser med Curved Fit til kvindelige former.
Fjällräven Nikka Curved bukser er lavet i stretch og slidstærkt G-1000, hvilket gør dem elastiske og slidstærke.

GLS Pakkeshop: Gratis levering
GLS Hjemmelevering: 59,00 DKK  (inkl. moms)

Fjällräven Nikka Curved bukser

Et par Avancerede vandrebukser med Curved Fit, som er designet til en figur med kvindelige former. Pasformen er mere rummelig over bagdelen og lårene, mens taljen er en smule mere fremhævet end på andre buksemodeller. Det gør bukserne mere behagelige, så de sidder bedre på en figur med kvindelige former, uden at de kommer til at stramme, krybe op eller gabe ved taljen bagtil.

Bukserne er lavet af en kombination af stretch og G-1000, hvilket sikrer stor bevægelsesfrihed og slidstyrke – perfekt til vandreture, hvor du ikke ønsker at være begrænset af et par stramme bukser. Buksebagen og knæene er anatomisk formede, hvilket giver en optimal pasform, og taljen er lavere fortil og højere bagtil, så bukserne sidder behageligt, når du bærer en rygsæk eller bevæger dig omkring.

Forlommerne har lynlås og er placeret, så du let kan komme til dem, også selvom du bærer en rygsæk med hoftebælte. Bukserne har en stor benlomme med klap og en mindre indvendig netlomme på højre ben samt en lille benlomme til mobiltelefon eller GPS på venstre ben. Stretch under taljen og forstærkninger i G-1000 på buksebagen, knæene og i benafslutningerne.

Benafslutningerne har standardlængde, og bukserne kan derfor let lægges op, så de passer til din højde.

Størrelse

36, 38, 40, 42, 44

Gå aldrig glip af et godt tilbud, tilmeld dig nyhedsbrevet her