Du har ingen varer i kurven.

Hanwag Banks Lady GTX

På lager - Varenummer: FJH203001-566

Hanwag Banks Lady GTX er en super lækker og let støvle til alle former friluftsliv

Delbetaling
117 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 2.295 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 117 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 2.795 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 21,56%. Der er fortrydelsesret.
GLS Pakkeshop: Gratis levering
GLS Hjemmelevering: 59,00 DKK  (inkl. moms)

Hanwag Banks Lady GTX

 

Hanwag Banks Lady GTXBanks modellerne fra Hanwag er nogle fantastiske lette og velsiddende støvler, som med sin overdel af slidstærkt ruskind og nubuck, kombineret med en vandtæt og åndbar Gore-Tex membran, sikrer et godt klima omkring din fod. Denne materiale sammensætning  er desuden meget fleksibelt, så støvlen nærmest smyger sig om foden.

Pløsen er nærmest syet i ét med overdelen, og den er specielt udformet således, at trykket fra snørebåndene ikke mærkes. Pløsen er fremstillet i en lidt tyndere nubuck, så åndbarheden ikke nedsættes på oversiden af foden.

Det såkaldte Air-Pulse System sørger for effektiv luftudskiftning omkring foden ved hjælp af gangens naturlige pumpebevægelser gennem støvlens skaft, hvilket medvirker til et bedre klima og stabil temperatur i støvlen.

Det fugtabsorberende inderfor af Cambrelle med varmeregulerende foring mellem inderfor og Gore-Tex membran giver optimalt klima omkring foden, og for at beskytte membranen, er der mellem membran og støvlens overdel og sål pålamineret et slidstærkt net af finmasket nylon, ganske som vi kender det fra trelags Gore-Tex overtøj. Hele herligheden er selvfølgelig samlet i én sok uden generende sømme, der vil belaste membranen unødigt. Derved maksimeres støvlens åndbarhed og membranens levetid forlænges væsentligt i forhold til konkurrenterne.

Mellemsålen er lavet af formstøbt PU giver god stødabsorption på hårdt og ujævnt underlag og den rette, rullende gang for maksimal aflastning, og for at højne komforten og støtten under foden, er Hanwag Banks Lady GTX desuden udstyret med en anatomisk korrekt formet og udtagelig indersål.

For yderligere at give den rette støtte og afvikling af gangen, er der i mellemsålen indlagt en aflastende plade, der selvfølgelig også har den rette formstøbte facon.

Ydersålen er en Vibram Endurance Pro, som er specielt udviklet til Hanwag. Denne såltype består af en nøje afstemt hårdhed i gummiblandingen og er lavet med en tilpas dybde i profilskæringen, således man er sikret et godt greb på alle typer underlag, uanset om det er vådt eller tørt.

 

Så til en lang række former for friluftsliv i sommerhalvåret og til det våde efterår- og vinterbrug herhjemme, hvor du gerne vil holde dine fødder tørre, er Hanwag Banks Lady GTX et oplagt valg. Den sidder perfekt på foden!

 

Størrelse

37, 38, 39, 39,5, 40, 40,5, 42

Gå aldrig glip af et godt tilbud, tilmeld dig nyhedsbrevet her