Du har ingen varer i kurven.

Härkila Deer Stalker Camo L/S T-shirt Axis MSP

Ikke på lager - Varenummer: see160104397

Den langærmede Deer Stalker camo-t-shirt fra Härkila kan hurtigt blive en af dine favoritter på pürschjagterne.

Den er tætsiddende, strækbar, hurtigttørrende og leder fugten væk fra din krop, hvilket gør den virkelig behagelig at have på, når du er ude på aktive jagter.

GLS Pakkeshop:49,00 DKK  (inkl. moms)
(Gratis ved samlet køb for 799 DKK)
GLS Hjemmelevering: 59,00 DKK  (inkl. moms)

Härkila Deer Stalker Camo L/S T-shirt Axis MSP

Ud over at stoffet på den langærmede trøje er åndbart og hurtigttørrende, har det fået Polygiene®-behandling, som hæmmer lugt og bakterievækst. Det betyder, at du ikke behøver at vaske t-shirten så ofte, at du kan vaske den ved lavere temperaturer end normalt, og at t-shirten derfor holder længere, hvilket alt sammen er godt for miljøet.

Den langærmede Deer Stalker-t-shirt er behandlet med Tanatex®, så du kan fokusere på din jagt uden at skulle bekymre dig om flåter, myg og andre insekter, der ellers kan være en plage på pürschjagter. Tanatex®-behandlingen holder op til 100 vaske uden at miste sin funktion, så du kan uden problemer vaske t-shirten efter dine jagter.

T-shirten har AXIS MSP-camouflage, der bryder din kontur og får dig til at gå i ét med baggrunden. MSP er en forkortelse for Multi Season Pattern, og camouflagen er blevet udviklet til at fungere i en række forskellige terræner på forskellige årstider. Så du kan både pürsche i den på de varme dage under bukkejagten og bruge den som inderlag på efterårets jagter .

Størrelse

M, L, XL, XXL

Gå aldrig glip af et godt tilbud, tilmeld dig nyhedsbrevet her