Du har ingen varer i kurven.

Härkila Deer Stalker Fleece Hoodie AXIS MSP

På lager - Varenummer: SEE130113997

Härkila Deer Stalker camo fleecehoodien er det ultimative valg, når du skal helt tæt på vildtet. Den er tætsiddende og lavet i et strækbart, blødt og meget lydsvagt materiale, som du vil opleve, er virkelig behageligt at pürsche i. Derudover er den behandlet med Tanatex, der effektivt holder flåter, myg og andre insekter på afstand.

GLS Pakkeshop: Gratis levering
GLS Hjemmelevering: 59,00 DKK  (inkl. moms)

Härkila Deer Stalker Fleece Hoodie AXIS MSP

Her får du en fleecehoodie som er lavet i et ekstremt lydsvagt, blødt, strækbart og hurtigttørrende ArcStretch materiale, og hoodien har en tæt pasform, så den følger dine bevægelser tæt, når du pürscher.

Derudover har den en række praktiske funktioner, der kommer dig til gavn ude på jagten: lomme på brystet til din afstandsmåler, bukkekald eller radio, ventilationslynlåse under armene, tommelfingerhuller ved manchetterne til de kolde morgener eller aftener samt rummelige lommer med lynlåse. Hoodien er behandlet med Tanatex, så du kan fokusere på din jagt uden at skulle bekymre dig om flåter, myg og andre insekter, der ellers kan være en plage på pürschjagter. Tanatex behandlingen holder op til 100 vaske uden at miste sin funktion, så du kan uden problemer vaske hoodien efter dine jagter. Hoodien har AXIS MSP-camouflage, der bryder din kontur og får dig til at gå i ét med baggrunden. MSP er en forkortelse for Multi Season Pattern, og camouflagen er blevet udviklet til at fungere i en række forskellige terræner på forskellige årstider. Så du kan både bruge den i bukkejagtsæsonen og til efterårets jagter.

Størrelse

3XL, M, L, XL, XXL

Gå aldrig glip af et godt tilbud, tilmeld dig nyhedsbrevet her