Du har ingen varer i kurven.

Härkila Metso Half Zip Shadow Brown

På lager - Varenummer: SEE150107344

Härkila Metso half zip trøjen er en stilren, varm trøje i TeckWool-uldblanding, der ikke bare er lun, men også forholdsvis slidstærk, strækbar og meget åndbar. Det gør trøjen til et oplagt valg som en lækker ydertrøje i de tidlige efterårsmåneder eller som et varmende mellemlag på dine jagter senere på sæsonen. Trøjen har lynlås til midt på brystet, en stor håndvarmerlomme samt en skjult radiolomme på venstre side af brystet.

GLS Pakkeshop: Gratis levering
GLS Hjemmelevering: 59,00 DKK  (inkl. moms)

Härkila Metso Half Zip Shadow Brown

Metso half zip-trøjen er lavet i en varm, temperaturregulerende og strækbar TeckWool-uldblanding, der består af 60% uld, 20% polyester og 20% polyamid. Det gør trøjen mere slidstærk end rene uldtrøjer, så du får glæde af den i længere tid. Udenpå har den en strikket struktur, men indeni er den ulden og blød. Metso half zip-trøjen har lynlås til midt på brystet samt radiolomme på venstre side af brystet og to frontlommer, alle med lynlås.

I bunden har den en stor håndvarmerlomme med åbning i begge sider. Både ved manchetterne og i bunden har trøjen elastikbånd, så trøjen sidder godt til kroppen og ikke lader kold luft trænge ind. Trøjen har en høj krave, der er foret med blødt, imiteret ruskind, og den har et moderne, figursyet snit.

  • Detaljer og forstærkninger i imiteret ruskind
  • Skjult brystlomme med lynlås
  • Stor forlomme
  • Elastiske manchetter og kant forneden
  • Læderdetaljer
Størrelse

2XL, 3XL, M, L, XL

Gå aldrig glip af et godt tilbud, tilmeld dig nyhedsbrevet her