Du har ingen varer i kurven.

Härkila Scandinavian Trousers – Duffel green/Black

Ikke på lager - Varenummer: See110127889

Disse bukser fra Härkila er så bløde, at du nem kan pürsche lydløst i dem, men samtidig er de så tilpas slidstærke, at du kan bruge dem til revirpleje og dine andre friluftsaktiviteter hen over året. Härkila Scandinavian bukserne er ekstrem behagelige at have på og har en række praktiske funktioner som ventilationslynlåse, mobil- og patronholder, lydløst magnetlukke på lommerne m.m.

GLS Pakkeshop: Gratis levering
GLS Hjemmelevering: 59,00 DKK  (inkl. moms)

Härkila Scandinavian Trousers – Willow Green/Deep Brown

Disse bukser er lavet i en meget lydsvag, blød, slidstærk og hurtigttørrende bomulds- og polyesterblanding. Derudover har bukserne et aktivt fit med elastiksøm i linningen og strækbare paneler på sædet, knæene og underlårene. Du vil opleve, at det gør dem ekstremt behagelige at gå eller pürsche i.

Bag på lårene er der lange ventilationslynlåse med netstof indeni, så du kan lufte ud, når du får det varmt, uden at der kan trænge insekter, blade eller smågrene ind.

Foran på lårene har bukserne store, rummelige lommer med lynlås og en beskyttende klap med lydløst magnetlukke. I højre lomme er der patronholder til fire ekstra riffelpatroner, og i venstre lomme er der en smart lille lomme til din mobiltelefon, så den ikke vælter rundt i lommen, når du bevæger dig rundt.

  • Ventilation bag på lårene
  • Strækbart materiale på udsatte steder for øget bevægelighed og komfort.
  • Åndbar
  • Svedtransporterende
  • Aktiv pasform
Størrelse

46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60

Gå aldrig glip af et godt tilbud, tilmeld dig nyhedsbrevet her