Du har ingen varer i kurven.

Seeland Avail InVis Camo Jakke

På lager - Varenummer: SEE100218060

Seeland Avail Camo Jakke er en helt enkel og praktisk jagtjakke uden overflødige dikkedarer til dine pürschjagter, både under bukkejagten og i efterårssæsonen. Jakken er lydsvag, vind- og vandtæt, har praktiske lommer – og så er den camoufleret med Seelands egen effektive InVis-camouflage.

GLS Pakkeshop: Gratis levering
GLS Hjemmelevering: 59,00 DKK  (inkl. moms)

Seeland Avail Camo Jakke

Jakken er lavet i et børstet og lydsvagt tricot-stof, der er camoufleret i Seelands egen InVis-camouflage. Camouflagen er designet til at fungere under flere forskellige årstider, så du både kan bruge den til bukkejagten og til dine jagter i det tidlige efterår.

Derudover har jakken vores vind- og vandtætte SEETEX®-membran med et vandsøjletryk på 10.000/10.000 mm, der holder dig tør på jagten, selv hvis du bliver udsat for kraftige, forbipasserende byger.

Jakken har to rummelige frontlommer samt en radiolomme på venstre side af brystet, alle med vandafvisende lynlåse. På indersiden har jakken en lomme med trykknaplukke til din mobiltelefon eller andet udstyr, du vil gemme lidt af vejen. Avail Camo-jakken har derudover justeringsremme med velcro på manchetterne, og du kan justere jakken i bunden og i hætten med elastiske snoretræk. Hætten er aftagelig og har en formbar skygge. Jakken har en 2-vejs-lynlås, og alle lynlåse på jakken har stropper, så de er lette at lyne op og i, selv hvis du har frosne fingre.

 

Størrelse

48, 50, 52, 54, 56, 58

Gå aldrig glip af et godt tilbud, tilmeld dig nyhedsbrevet her