Du har ingen varer i kurven.

Belrobotics Ballpicker BP1200

Ikke på lager - Varenummer: BELBR-060-00005-1

Ballpicker er en automatiseret boldopsamler til driving ranges på op til 30.000 m². RING FOR PRIS

Pris (inkl. moms)

Belrobotics Ballpicker BP1200

Ballpicker er en automatiseret boldopsamler til driving ranges på op til 30.000 m². Et patentbeskyttet verdensomspændende eksklusivt og fuldstændig automatiseret system – og en driving range, som altid er tilgængelig.

Ballpicker-maskinen er udstyret med en valse med fem sæt, der hver består af fire polyethylenskiver. Disse skiver sørger for en lydløs og systematisk indsamling af boldene. De indbyggede sonarsensorer garanterer total sikkerhed på driving rangen. Forestil dig, at dit boldlager altid er velforsynet takket være robotten, der arbejder dag og nat. GPS-systemet styrer robotten tilbage til basen langs den hurtigste rute for at tømme de indsamlede bolde og lade batterierne.

Ballpickeren er forsynet med en boldtank, som har en kapacitet på 300 bolde.

Når boldopsamleren har hentet 250 bolde på driving rangen, så kører den tilbage til basen og tømmer boldene ned i aftømningsskakten. Derefter kører den til bases og oplader batterierne. Boldene ledes automatisk frem til boldrenseren og -fordeleren. Endvidere stiger robottens effektivitet, jo højere boldkoncentrationen er. Kan programmeres til flere zoner og styres af kommandoer via SMS.

 

RING FOR PRIS

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Belrobotics Ballpicker BP1200”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå aldrig glip af et godt tilbud, tilmeld dig nyhedsbrevet her