Du har ingen varer i kurven.

Belrobotics Bigmow BM2000

Ikke på lager - Varenummer: BELBR-060-00000-1

Bigmow kan vedligeholde op til 24.000 m² græsplæne. En vinder, som arbejder for din forretning. RING FOR PRIS

Pris (inkl. moms)

Belrobotics Bigmow BM2000

Bigmow kan vedligeholde op til 24.000 m² græsplæne. En vinder, som arbejder for din forretning. Oplev dens stille drift, dens lave energiforbrug og dens evne til at tilpasse sig alle slags terræn. Den klarer alle udfordringer på sportsbaner, driving ranges og golfbaner samt offentlige områder.

Bigmow fungerer helt selvstændigt inden for alle områder, der er afgrænsede med perimeterledningerne. Støjsvag drift døgnet rundt (maks. 52 dB (A)). Processen med genopladning af batterierne udføres nemt i fuld sikkerhed på lavspændingsforsyningsstationen. Slap bare af! Din robotplæneklipper sørger for alt.

Er bæredygtig udvikling en del af DNA’et i din organisation? Det er en god ting, fordi Bigmow er programmeret til at klippe op til 24.000 m² med bioklip på få timer. Græs fra bioklip gøder jorden på en 100 % naturlig måde. Vores teknologi giver dig mulighed for at reducere iboende omkostninger i forbindelse med vedligeholdelsen af de grønne områder omkring din virksomhed. Besparelser, som både gavner en bæredygtighedspolitik og en reduktion af dit miljøaftryk.

Ønsker du konnektivitet og brugervenlighed? Dette er den bedste robotklipper, som også er udstyret med en intuitiv grænseflade, en tyverisikring og alarm for funktionsfejl, en række indbyggede sikkerhedsforanstaltninger, en GPS-styring og ulykkesforebyggende system. Start vores app på din smartphone, og styr din robot, uanset hvor du befinder dig.

 

RING FOR PRIS

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Belrobotics Bigmow BM2000”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå aldrig glip af et godt tilbud, tilmeld dig nyhedsbrevet her