Du har ingen varer i kurven.

Belrobotics Bigmow BM2000 Golf

Ikke på lager - Varenummer: BELBR-060-00001-1

Bigmow kan vedligeholde op til 24.000 m2 græsplæne, så den har ambitioner. RING FOR PRIS

Pris (inkl. moms)

Belrobotics Bigmow Connected Golf

Bigmow kan vedligeholde op til 24.000 m2 græsplæne, så den har ambitioner. Bigmow anbefales til sportsbaner, køreområder samt offentlige og private anlæg.

Bigmow er udstyret med fem skærehoveder med flydende ophæng, som konstant tilpasser sig underlaget. 15 knivsblade i rustfrit stål sikrer en perfekt og ensartet bioklipning. Robotplæneklipperen er forsynet med fem sonarer, som øjeblikkelig deaktiverer klippesystemet, hvis den støder på en uventet forhindring. Klippebredde på 103 cm sikrer en ensartet og sikker klipning.

Bigmow fungerer helt selvstændigt inden for alle områder, der er afgrænsede med perimeterledningen.
Robotten er støjsvag i drift (maks. 58 dB(A)), og den gemmer data, så dens produktivitet kan kontrolleres og justeres, hvis nødvendigt. Opladningsprocessen i lavspændingsstationen er fuldstændig automatisk og sikker. Bæredygtig plæneklipning med et gennemsnitligt årligt energiforbrug på kun 830 kWh.

Takket være omhyggeligt udarbejdet programmering kan din robotklipper arbejde selvstændigt. Og for at gøre dit liv endnu nemmere, så er vores professionelle automatiske klippere tilsluttet en webportal, så de kan styres gennem Belrobotics-applikationen. Du kan også styre en flåde af robotklippere direkte fra din tablet eller smartphone.

 

RING FOR PRIS

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Belrobotics Bigmow BM2000 Golf”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå aldrig glip af et godt tilbud, tilmeld dig nyhedsbrevet her