Du har ingen varer i kurven.

Belrobotics Parkmow BM-1050 GPS-RTK

Ikke på lager - Varenummer: BELBR-060-00026-1

Parkmow BM-1050 Kan klippe areal op til 45.000 m2. RING FOR PRIS

Pris (inkl. moms)

Belrobotics Parkmow BM-1050 GPS-RTK

Parkmow BM-1050 Kan klippe areal op til 45.000 m2.

Vedligeholder du grønne områder får en virksomhed eller en offentlig instans? Eller driver du en sportsfacilitet? Oplev en ny teknologi, der understøtter dine mål og dit image. Dine robotplæneklippere styres nu af GPS – RTK for at give dig klipning med stribemønster.

Kræver dit anlæg ultra-præcis klipning? Har du brug for at dække det samme overfladeareal på kortere tid? Her er den nye generation af robotklippere styret af GPS – RTK. Klipning i stribemønster opnås ved hjælp af RTK (kinematisk realtid) teknologi. Resultat: Bedre tjenester, forbedret brugeroplevelse og et klippemønster.

Takket være forbindelsen til en fast GPS – RTK-modtager (placeret på din ejendom) styrer satellitter fra fire konstellationer robottens bane (og anvender rettelser). Din robot beregner løbende sin nøjagtige position inden for 2 cm. Denne ultrapræcise lokalisering giver dig mulighed for at klippe en større overflade i et regelmæssigt mønster. Ned til mindste detalje.

Ved at undgå overlappende baner klipper den nye RTK-teknologi dine baner hurtigere. Du kan regne med en tredobbelt kapacitetsforøgelse. Klippepotentialet for de forskellige modeller er blevet opgraderet: en professionel automatisk plæneklipper klipper et større område på kortere tid, og der er mindre slitage på komponenterne. Kort sagt: Du optimerer dine vedligeholdelsesteams, sparer imponerende tid, og din brugeroplevelse når et højere niveau.

Vores avancerede teknologier går hånd i hånd med holdbarheden af ​​vores automatiske plæneklippere. Vores sortiment er designet til professionel brug med henblik på kontinuerlig vedligeholdelse af tusinder af kvadratmeter indtil de mest udfordrende arbejdsforhold. Komponenterne har et solidt design for en hidtil uset lang levetid og modstandsdygtighed. En langsigtet vision.

Alle professionelle robotklippere udstyret med RTK-teknologi drager også fordel af Belrobotics-appen og portalen. Du kan konfigurere plæneklipperen eksternt efter dine behov: klippehøjde, klippetider, arbejdsområder, GPS-returpunkter osv., Og selvfølgelig flådestyringssystemfunktionen for at se ydeevnen for din flåde, identificere dine robotters positioner i realtid og se eventuelle alarmer.

 

RING FOR PRIS

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Belrobotics Parkmow BM-1050 GPS-RTK”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå aldrig glip af et godt tilbud, tilmeld dig nyhedsbrevet her