Du har ingen varer i kurven.

Belrobotics Parkmow BM1000

Ikke på lager - Varenummer: BELBR-060-00003-1

Synes du, at du bruger for meget tid på at slå græs? Mød Parcmow, som automatisk overvåger vedligeholdelsen af dine grønne områder uden behov for menneskelig indgriben. RING FOR PRIS

Pris (inkl. moms)

Belrobotics Parkmow BM1000

Synes du, at du bruger for meget tid på at slå græs? Mød Parcmow, som automatisk overvåger vedligeholdelsen af dine grønne områder uden behov for menneskelig indgriben. Op til 12 000 m², dag og nat med et resultat i garanteret høj kvalitet. Få mest muligt ud af dit eget hjørne af paradis, og lad din robotplæneklipper overtage arbejdet uden generende støj. Det er tid at uddelegere arbejdet.

Sevlfølgelig er en reduktion på et ton CO2 pr. år vigtig for dig. Parcmow er programmeret til at bioklippe op til 12.000 m² på kun nogle få timer. Græs fra bioklip gøder jorden på en 100 % naturlig måde. Vores teknologi er tilpasset alle behov og alle miljøer. Og din plæne vil altid være toptrimmet.

Parcmows fem sonarer i kombination med dens sensorer sætter den i stand til at detektere enhver forhindring og tilpasse dens bane herefter. Og så er den tyverisikret. Hvis robotten løftes stopper knivenes sikkerhedsfunktion straks deres rotation. Vælg en intuitiv brugergrænseflade, inklusive GPS-styringssystem Indeholder. Dit udstyr og din børn vil alle være sikre.

 

RING FOR PRIS

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Belrobotics Parkmow BM1000”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå aldrig glip af et godt tilbud, tilmeld dig nyhedsbrevet her