Du har ingen varer i kurven.

Geoff Anderson Thermal 3 Overall

På lager - Varenummer: EF25400

Geoff Anderson Thermal 3 Overall mellemlag.

GLS Pakkeshop: Gratis levering
GLS Hjemmelevering: 79,00 DKK  (inkl. moms)

Geoff Anderson Thermal 3 overall i 4-vejs strækbart materiale og perfekt som mellemlag, når vejret er koldt på fisketuren eller lignende.
Thermal 3 er i Polartec og er meget åndbar og regulerer effektivt kropsvarmen, grundet ophøjede fiberkonstruktion og flade elastisk sømme.
Optimal bevægelsesfrihed med det strækbare materiale og en komfort i topklasse med en åben sok, som holder overallen på plads, samt gør det nemmere at tage waders på.

Thermal 3 er med slidstærk og robust YKK lynlåse, hvor den ene sidder ved brystlommen, så du har mulighed for at opbevare mindre ting. Lommerne er designet til at modstå saltvand og de fine sandpartikler.

Thermal 3 er fremstillet i genanvendeligt polyestergarn og Polartec er førende indenfor en bæredygtig tekstil anvendelse i deres produkter.
Dejlig og blød fleece, som føles behagelig mod kroppen og sikrer en rigtig god varme og fugtransport væk fra kroppen, når du er på fisketur og vejret er koldt.
Velegnet til alle former for outdoor aktiviteter, hvor du ønsker en lunt mellemlag, som sikrer at du ikke kommer til at fryse i det kolde vejr.

Geoff Anderson Thermal 3 fås i størrelsen Medium – 3XL.

Størrelse

3XL, M, L, XL, XXL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Geoff Anderson Thermal 3 Overall”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå aldrig glip af et godt tilbud, tilmeld dig nyhedsbrevet her