Du har ingen varer i kurven.

Stiga ST 976 T

OBS: Dette er en bestillingsvare.

- Varenummer: STI2S2767615/ST1

To-trins sneslynge med en 375 cc STIGA-benzinmotor, larvefødder og et ergonomisk betjeningspanel med elektriske kommandoer.

Pris 38.499,00 kr.(inkl. moms)

Tilgængelig på restordre

Delbetaling
972 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 38.499 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 972 kr. Samlede kreditomk. 8.117 kr. Samlet tilbagebetaling 46.616 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,16%. Der er fortrydelsesret.
GLS Pakkeshop: Gratis levering
GLS Hjemmelevering: 59,00 DKK  (inkl. moms)

Butik Aalborg lager: 0 stk.

Stiga ST 976 T

To-trins sneslynge med en 375 cc STIGA-benzinmotor, larvefødder og et ergonomisk betjeningspanel med elektriske kommandoer. En arbejdsbredde på 76 cm kombineret med en savtandet sneskrue gør det muligt at rydde alle typer sne. Præcis og hurtig styring takket være den manuelle differentialespærreudløser.

  • Larvefødder
  • Intuitivt betjeningspanel med elektriske knapper
  • Elektrisk justering til udkastet og deflektor.
  • Savtandet sneskrue
  • Arbejdsbredde på 76 cm
  • 375 cc STIGA-benzinmotor

Vil du rydde sne fra alle overflader og under alle forhold? Sneslyngen STIGA ST 976 T drives af en 375 cc STIGA-motor. Takket være den hydrostatiske transmission kan du vælge forskellige hastighedsindstillinger, hvilket sikrer maksimal komfort til ethvert behov. Alle knapper på betjeningspanelet er elektriske, inklusiv udkastets rotation på op til 180° og deflektorstyringen. ST 976 T er udstyret med dobbelt remdrev for at forbedre robustheden. Styring med to udløsere gør kørslen mere præcis og hurtigere. Grebet er frit og opvarmet, og LED-forlygterne kan justeres til forskellige positioner, hvilket giver dig mulighed for også at arbejde ved lave temperaturer og under dårlige lysforhold. Arbejdsbredden på 76 cm og det trebladede blæserhjul med en diameter på 35 cm gør det muligt for denne robuste maskine at kaste sne op til 15 meter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stiga ST 976 T”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå aldrig glip af et godt tilbud, tilmeld dig nyhedsbrevet her